BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 29, 2010

Sutera - Live in Pantai Merdeka

video


Ni pun saja je seronok-seronok masuk, masa family day ofis aku, yang masuk pun semua geng je, so takde la rasa segan sangat. Dan macam biasa la, tak menang pun hehehehe


Takpe la, enjoy...


p.s. Lepas ni aku akan download satu lagu yang aku buat recording kat sebuah recording studio kawan aku, pastu blh la gak promote studio dia, jamming blh, nak rekod lagu pun boleh, sewa sound system dengan dj untuk kenduri kahwin pun boleh, murah je harga dia bagi kat kawan-kawan

Thursday, March 25, 2010

Jujur - Live In Penang

video

Saja-saja mencuba bakat, tak menang pun, nak cari pengalaman je perform di khalayak ramai